Tel. +31 (0) 88 783 01 33

Ervaringen en Specialisaties

In alle sectoren van het bedrijfsleven voert Fire Safety Engineers B.V. opdrachten uit. We hebben o.a. ervaring in de petrochemische procesindustrie, handel, transportsector, (chemische) opslag, winkelcentra, gezondheidszorgsector, schouwburgen en theaters, parkeergarages, datacenters en vuurwerkopslag. De opdrachten variëren van bouwplantoetsing (omgevingsvergunning), brandveiligheidscan maar ook de advisering van brandveiligheidsinstallatie tot en met de begeleiding van de certificering. Opdrachten variëren van nieuwbouw tot renovatie maar ook tot transformatie.

Overheid en non-profit

De non-profit sector vraagt om een specifieke aanpak. De ervaring van Fire Safety Engineers B.V. strekt zich uit van gemeentehuizen en ministeries tot onder andere musea, onderwijsinstellingen en instellingen in de gezondheidszorg.

Internationaal

Fire Safety Engineers B.V. heeft een brede (inter)nationale ervaring. Door deze opdrachten is veel kennis en ervaring opgedaan met buitenlandse voorschriften, zoals NFPA, FM, CEA, IBC en VdS en zijn wij in staat om opdrachtgevers op diverse terreinen, waaronder brandbeveiligingsinstallaties, te adviseren over ontwerp en uitvoering.