Overige

Naast alle genoemde diensten is het natuurlijk altijd mogelijk dat u een specifiek vraagstuk heeft wat niet is benoemd. Wij adviseren in brandveiligheid in de breedst mogelijke manier. Neem dus gerust contact met ons op, zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Training

Naast advies bieden wij ook maatwerktrainingen. Wij geven met name trainingen over de NFPA normen en de FM-datasheets, maar ook andere normen zijn mogelijk. Hierbij kunt u denken aan trainingen omtrent de wijzigingen, de toepassing van de normen, het bepalen van de goederenclassificatie binnen NFPA of FM (of een van de andere normen).

Onze trainingen zijn volledig maatwerk. Wij overleggen met u welke onderwerpen of normen u wilt behandelen en stemmen hier de training op af. Ook de locatie, het aantal dagen of dagdelen en aantal deelnemers zijn in overleg. Na de training ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname.

Second opinion

Wij kunnen, naast advisering, ook een second opinion op vraagstukken omtrent brandveiligheid voor u verrichten. Dit doen wij o.a. in een vergunningstraject, maar ook wanneer u wilt weten wat precies noodzakelijk is om wel of niet uit te voeren. 

FSE bv

Begeleiding

Wij bieden begeleiding en ondersteuning in het traject van de aanbesteding, voor en/of tijdens de uitvoering en/of begeleiding van de opleveringsinspecties van brandveiligheidsinstallaties.

Wij kunnen u volledig begeleiden in het aanbestedingstraject. Wij stellen een werkomschrijving op, zodat de diverse partijen een op dezelfde uitgangspunten gebaseerde offerte op kunnen stellen, vergelijken de offertes voor u en geven u inzicht in het verschil tussen de diverse partijen.

Hierin geeft u zelf aan welke pijlers voor u belangrijk zijn binnen het traject. Tijdens het traject bieden wij begeleiding tijdens de aanleg van de installatie en de opleveringsinspectie (certificering).

Tijdens deze begeleidingsmomenten controleren wij of de installatie aangelegd wordt zoals voorgeschreven en zorgen we in overleg met de installateur dat er een goede oplossing komt voor uitdagingen die naar voren komen tijdens de aanleg. 

Verder bieden wij begeleiding tijdens de bouwfase waarbij wij er op toezien dat alles uitgevoerd een aangebracht wordt zoals vastgelegd in de vergunningsdocumenten. Indien wij onvolkomenheden constateren, kunnen deze tijdig voor de oplevering van het gebouw worden hersteld.
Waarom Fire Safety Engineers B.V.?

  • Onafhankelijk
  • KIWA 9001 gecertificeerd
  • Altijd op de hoogte blijven van wet- en regelgving
  • Denken in oplossingen
  • Waarborgen van bedrijfscontinuïteit is ons speerpunt

Neem direct contact op

Waarom Fire Safety Engineers B.V.?